дом Общество В памет на Майстор Любомир Врачаревич: Организират семинар в Дибич

В памет на Майстор Любомир Врачаревич: Организират семинар в Дибич

0
ДЯЛ

За първа година треньорът по бойни изкуства Валери Василев организира семинар в памет на Майстор Любомир Врачаревич. На събитието са поканени треньори от цялата страна и от чужбина. Събитието ще се проведе на 5-ти май в село Дибич. Пред репортер на 24shumen.com, Валери Василев сподели, че ако времето позволява, събитието ще се проведе на стадиона в селото, но ако метеорологичните условия не са подходящи, ще бъде използвана неговата зала. Целта на семинара е да се съберат треньори по бойни изкуства и да почетат паметта на Любо Врачаревич.
Валери Василев допълни още, че всеки един от присъстващите ще проведе по една тренировка. Събитието е за всички, без значение от възрастта.
Майстор Любомир Люба Врачаревич, 10-ти дан Real Aikido Soke е посветил целия си живот на Реално Айкидо-автентичен сръбски стил за самозащита. Учителят Врачаревич е имал няколко пътувания до Япония, където е тренирал със световно известни майстори като Кисхомару Уешиба 10-ти дан, син на създателя на айкидо, Морихей Уешиба. Това става през първия му престой през 1978г. По-късно, през 1993г., прави втори престой при известния Йошинкан (училището на учителя Гозо Шиода 10-ти дан). Въпреки, че той използва неговия „груб“ стил, до края на престоя си Майстора е получил големи почести, срещнал се с великия Шиода, който не приемал вече посетители, поради напредналата си възраст, получил е и диплома, лично подписана от Шиода. Майстор Врачаревич е учител също 1-ви дан джудо, 8-ми дан джу джицу и 8-ми дан буджуцу. Врачаревич е технически директор на Руската федерация по real-aikido, член на Евро-Азиатския комитет по киокушинкай. Люба Врачаревич е почетен президент на федерацията по Ву-Шу-район на Шенянг-Китай. Президент на спортната комисия на Royal National Center – Югославия.
Почетен член на MAA (Международна асоциация по бойни умения с щаб на управление в Германия). Откривател и Президент на световния център по real-aikido (СЦРА/WCRA).
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияШофьор си забърка „коктейл“ от канабис и амфетамини, друг дрифти пиян
Следваща статияЕксперти от Земеделския институт създадоха български сорт стевия

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here