дом Криминале Възрастно семейство пострада тежко при пожар в дома им

Възрастно семейство пострада тежко при пожар в дома им

0
ДЯЛ
Снимката е илюстративна

Семейство е пострадало при пожар в къща в село Памукчи. Сигнал за инцидента е приет в 02.30 часа в дежурната част на противопожарната служба в Нови пазар. Към ул.“Шишман“ в селото веднага е насочен противопожарен екип. При пристигане на място огнеборците заварили да горят три стаи на първи етаж на къщата. От едната стая пожарникарите извадили и спасили собственика на имота. Пожарът бил погасен с 2 т. вода. Унищожено е домашно имущество, опушени са 150 кв.м. стени.
70-годишният Х.Т. и съпругата му Б.Т./67г./ са откарани с екип на ЦСМП в МБАЛ- Шумен с изгаряния. Веднага след това са транспортирани в болнично заведение във Варна.
Причините за възникване на пожара са в процес на изясняване.
Снимката е илюстративна.
Снимка: Pixabay.com
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияКъсо съединение подпали „Баварец“ по време на движение
Следваща статияПенсионер си навлече беля – подкара мотопед без номера

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here