дом Общество Възрастно семейство е открито мъртво в дома му в Шумен (обновена)

Възрастно семейство е открито мъртво в дома му в Шумен (обновена)

0
ДЯЛ

Възрастно семейство е открито мъртво в дома му в центъра на Шумен. Това съобщиха от Областната дирекция на МВР в града.
В момента криминалисти изясняват обстоятелствата, при които е възникнала смъртта на съпрузите. Сигналът за това е подаден от техни близки. По техни данни след влизане в жилището им в централната част на Шумен са открили починала възрастната жената, а в друго помещение мъжа.
На място са старши комисар Ялчън Расим – директор на ОДМВР Шумен, окръжният прокурор Маргарита Георгиева – административен ръководител на Окръжна прокуратура Шумен и Делян Димитров – заместник окръжен прокурор, който е наблюдаващ прокурор по случая. Предстои да бъдат извършени процесуално следствени действия за изясняване на обстоятелствата, при които е настъпила смъртта на възрастните хора.
По предварителни данни мъжът и жената са с огнестрелни рани. Вероятно става въпрос за убийство с последвало самоубийство, уточниха от МВР. Мъжът на 87 години бил ловец и притежавал ловна пушка, която криминалистите намерили до трупа. Жената на 85 години била простреляна в гърдите. Тя имала здравословни проблеми. В една от стаите разследващите открили и предсмъртно писмо.
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияВсе по-малко се строи в Шуменско, на 13-то място сме в страната
Следваща статияПо 18 случаи на корупция е работила ОД на МВР Шумен през 2018 година

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here