дом Прогноза за времето Времето: Слънчево, живакът ще се движи между 29 и 33 градуса

Времето: Слънчево, живакът ще се движи между 29 и 33 градуса

0
ДЯЛ

Времето в Шуменска област днес и до края на седмицата ще е предимно слънчево, с временни увеличения на облачността. Ще духа слаб до умерен вятър от запад-северозапад.
Максималните температури в района ще са между 29 и 33 градуса.
През уикенда времето ще е прекрасно както за планина, така и за плаж.
По високите части в страната времето ще е около 25-27 градуса.
По Черноморието облачността ще е променлива. Ще духа слаб до умерен северозападен вятър. Максималните температури ще са от 28 до 30 градуса. Температурата на морската вода ще е 23-24 градуса, а на север от нос Калиакра – около 20 градуса. Вълнението на морето ще е 1-2 бала.
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияШуменска гордост! Седмокласникът Марин грабна среброто на олимпиадата EJOI
Следваща статияОДМВР- Шумен призовава:Шофирайте разумно! Животът е с предимство! (видео)

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here