дом Други Водата от яз. „Тича” продължава да е мътна и негодна за ползване...

Водата от яз. „Тича” продължава да е мътна и негодна за ползване в домакинството

0
ДЯЛ

Лабораторните резултати от контролните проби на питейна вода, взети в периода 1-5 февруари от 3 пункта в Шумен, сочат, че стойностите на показател „мътност” остават извън здравните стандарти. Това сочи информация на РЗИ-Шумен. Водата от чешмите в градовете Шумен и Велики Преслав, и селата Панайот Волово, Белокопитово и Дибич продължава да не става за пиене и готвене.
Други отклонения от нормите по физикохимични и микробиологични не са констатирани.
В лабораторията на Инспекцията всеки ден се изследват показателите на водата от яз. „Тича, подавана от „ВиК – Шумен” ООД за битови нужди.
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияКЕВР разпореди на ВиК-Шумен да извърши проверка по сигнал на общински съветник
Следваща статияПочетоха бившия кмет на Нови пазар Румен Панайотов за 75-годишнината му

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here