дом Култура Варненската рок група PAINOUT очаква почитателите си в шуменски клуб

Варненската рок група PAINOUT очаква почитателите си в шуменски клуб

0
ДЯЛ

Варненската алтърнатив/прогресив рок група PAINOUT ще гостува в клуб „MeRock #2“ в петък, 25 януари. В момента бандата изнася поредица от концерти в подкрепа на новия си мини албум (EP) „Something More to Say“ и участието им в Шумен (първи концерт на групата в града) е част от обиколката.
PAINOUT съществуват от 2011 г. с идеята да творят авторска музика и от тогава имат изнесени множество концерти, издават едноименния си дебют – “Painout” – през 2015 г., а през 2018 г. идва и новият диск, който ще бъде представен в “MeRock #2”. В края на месец октомври групата направи и премиера и на първия си официален видео клип към парчето “Stone Skipper’s Diary”.
Концертът в клуб „MeRock #2“ е с начален час 21.00, а входът е 5 лв.
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияСлед подписка: Общината ремонтира улица „Порек“
Следваща статияНад 2, 5 млн. лева са приходите от продажби и наеми на общински имоти през 2018-та

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here