дом Спорт Бойците на „Шуменска крепост“ с две престижни купи в конкуренция с над...

Бойците на „Шуменска крепост“ с две престижни купи в конкуренция с над 80 клуба по кикбокс

0
ДЯЛ

Спортен клуб „Шуменска крепост“ зае второ място в страната в надпревара с над 80 клуба за кикбокс – стилове на ринг, като пред нашите бойци е само СК „Боил“ Варна, чиито главен треньор е шуменецът Краси Кирилов.
В стил муай тай нашият клуб е на трето място, като първенец тук са СК „Самурай“ Бургас.
Това стана ясно днес на Общо събрание на членовете на Българска конфедерация по кик-бокс и муай-тай. Освен гласуването по предварително изготвения дневен ред, бяха наградени и най-успешните клубове през спортно-състезателната 2017 година в стиловете на ринг и татами.
Годината като цяло за шуменци приключва с общо 63 медала – 33 златни, 15 сребърни и 15 бронзови отличия, спечелени от участия в 6 вътрешни и 7 международни състезания. В допълнение клуба на два пъти стана отборен шампион на републикански първенства в стил лоу кик.
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияЛипсата на Акт 16 отложи връчването на ключовете за новопростроените къщи в Хитрино
Следваща статияХор „Бодра песен“ с награда на публиката от Националния фестивал на коледната и новогодишната песен

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here