дом Общество БДЖ започна предварителна продажба на билети за празниците

БДЖ започна предварителна продажба на билети за празниците

0
ДЯЛ

От днес започва предварителната продажба на билети за всички бързи влакове за предстоящите Великденски празници. Това съобщиха от БДЖ.
Предварителната продажба на билети ще се извършва във всички гари и железопътни бюра в страната до 6 май.
Клиентите могат да получат подробна информация за свободните места във влаковете от служителите на билетните каси и гишетата „Информация” в железопътни гари, както и на националния информационен телефон 0700 10 200.
За празничните дни по повод Великден БДЖ ще осигури и допълнителни вагони за влаковете, които пътуват по основните направления в страната.
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияКонкурс за екологична инициатива организират РИОСВ-Шумен и Басейнова дирекция
Следваща статияХитрец от Хитрино се закачи незаконно към ел. мрежата

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here